Jeg tilbyder:

Hundeluftning og pasning af dit kæledyr i dit eget hjem, når du ikke selv har muligheden og gnavere kan komme på ferie hos mig. Jeg har stor erfaring med pasning af hunde, katte, gnavere og heste, efter at have arbejdet som dyrepasser i 15 år og selv har haft kæledyr, siden jeg var barn. Jeg elsker dyr og vil passe dit kæledyr med kærlighed og omsorg, som var det mit eget.

Har du et hobby landbrug, vil jeg også kunne tilbyde min hjælp her, til fodring, vanding og almindeligt tilsyn af dine dyr.

Jeg er også i stand til at give dit kæledyr medicin, hvis det skulle være nødvendigt og øve grundtræning med din hund.

Jeg tilbyder også, at kører dit kæledyr til dyrlægen, hvis du ikke selv har mulighed for dette.

Jeg vil evt. kunne tilbyde dagpleje for en hund ad gangen, med den forudsætning at den kan med min hund og 2 katte.

Det er vigtigt for mig, at du kan føle dig tryg, ved at lade mig passe dit kæledyr. Til at starte med vil jeg jo være en fremmed, der skal kunne komme ind i dit hjem, mens du ikke er hjemme. Dette er en tillidssag og derfor tilbyder jeg, at komme på et gratis uforpligtende besøg, hvor vi kan møde hinanden, se hinanden an og jeg kan møde dit kæledyr.

Via mit tidlige job i en hunde- og kattepension i England, passede jeg ikke kun pensionen, men til tider også min chefs hus og kæledyr, når hun ikke var hjemme. Så det er ikke fremmed for mig, at passe godt på andres kæledyr og hjem.

Beslutter du dig for, at have dit kæledyr i min varetægt, det være sig en time eller dage, gennemgår vi forløbet med tidspunkter, dyrets daglige vaner og fodrings tidspunkt. Der skal også underskrives en enkelt kontrakt mellem os.

Ring til mig på: 26987274 og hør nærmere.