Et samarbejde med Din Private Dyrepasser starter med, at jeg kommer på et gratis uforpligtende besøg i jeres hjem og tager en samtale med jer. Jeg møder jeres kæledyr og lytter til jeres ønsker og behov i form af pasning, så vi sammen kan finde ud af, hvad der passer jer bedst.

Du vil få et skriftligt tilbud, inden jeg starter min opgave. Ved pasning af mere end et dyr på et besøg, kan der være et mindre tillæg, da jeg evt. skal bruge mere tid. Dette aftales på forhånd.

Betaling: Kontant eller via Mobile Pay til: 26987274 – Pernille Christensen, senest ved første pasningsdag.

En hundeluftetur:

Jeres hund bliver afhentet og vi går enten en tur i nærområdet eller kører til et nærliggende luftested, hvor der kan blive snuset og afmærket. Transporten vil foregå i et transportbur eller i en fastspændt sele, så sikkerheden er i højsæde. Efter endt luftetur bringer jeg jeres hund hjem, giver friskt vand og evt. fodring og farvel nus.

Jeg giver en daglig sms opdatering omkring din hund og lægger gerne et billede af din hund på min facebook side, efter aftale med dig.

Det er vigtigt at oplyse mig om det, hvis din tæve er i løbetid.

Jeg har evt. mulighed for at have din hund med hjem i dagpleje, med den forudsætning at den kan enes med min hund og 2 katte. Jeg har en stor indhegnet have med et stort åbent område. ( Jeg vil kun tilbyde dette til en hund ad gangen, medmindre andet er aftalt).

Forsikring:

I skal have tegnet en lovpligtig ansvarsforsikring til jeres hund. Hunden skal være chippet/øremærket, vaccineret og bære hundetegn på gåturene.I det tilfælde at jeres hund forårsager skade/ulykke på andre hunde eller på mennesker, vil dette blive pålagt ejerens forsikring. Jeg gør selvfølgelig alt i min magt til, at der ingen ulykker sker. Oplysning om dyrlæge og dennes tlf. nr. skal oplyses til mig.

Pasning af kat:

Besøget indebærer tømning af kattebakke, friskt vand, fodring, leg, nus og hygge samt daglig sms opdatering og jeg lægger gerne at billede af din kat på min facebook side, efter aftale med dig.

Pasning af gnavere og kaniner:

Besøget indebærer rensning af bur (hvis nødvendigt), fodring, friskt vand og nus.

Jeg kan også tilbyde at have din gnaver, i eget bur, på ferie hjemme hos mig, hvis det drejer sig om flere dage. Din gnaver skal medbringe eget tørfoder, da det er bedst for dyret og hø og spåner. Friskt dagligt grønt og vand er inkl. i prisen.

Pasning af hest:

Jeg tilbyder at lukke din hest ud og ind fra fold, fodring, fjernelse af klatter i boksen, strigle den og evt. motionere den.

(Her gives et skriftligt tilbud på prisen i forhold til det behov I må have).

Ekstra:
Ved pasning af dit kæledyr kan jeg også tilbyde at vande blomster i huset og tømme postkassen, for et lille tillæg.